Omogočite jim, da bodo odraščali v domu, kjer bodo imeli dovolj zasebnosti. To jim lahko omogočijo le otroške sobe s primernim pohištvom, ki je hkrati funkcionalno, estetsko ter varno. Oglejte si našo ponudbo na www.salonpohistva.si/otroske-sobe ter izberite pohištvo, ki bo odražalo osebnost vašega otroka. Izbrana otroška soba naj mu bo všeč, zato vam svetujemo, da tudi njega aktivno vključite v sam proces izbire. Otroške sobe v našem salonu so moderne, lepe ter predvsem zelo ugodne. Tako boste lahko svojim otrokom izpolnili veliko željo, brez pretiranega zapravljanja. Na voljo so različni modeli kompletov pohištva za otroške sobe – izbirate lahko med najrazličnejšimi kosi pohištva, velikostmi, barvami ter vzorci in stili.

otroške sobe

Rožnate otroške sobe se bo verjetno najbolj razveselila mlajša deklica, medtem ko je za starejše otroke že priporočljivo izbrati nekoliko bolj nevtralne barve. Izbirate lahko med različnimi pisanimi kombinacijami, pa tudi svetlimi, enobarvnimi modeli. Vsekakor naj bo otrok tisti, ki odloči, kakšno barvo si želi. Vse sobe v naši ponudbi so zelo funkcionalne ter nudijo veliko prostora za shranjevanje ter organizacijo.

Sicer pa so otroške sobe običajno sestavljene iz postelje, pisalne mize ter omare. Opremljene so lahko tudi z dodatnimi elementi, kot so komode, nočne omarice ali police. Če imate več otrok, lahko sobe opremite tudi z elegantnimi pogradi, ki nikakor ne spominjajo na tiste, ki se jih spomnite iz vašega otroštva. Le-ti so veliko sodobnejši, nanje pa ni potrebno plezati po nevarnih lestvah. Do vrhnje postelje lahko vodijo kar prave stopnice. Obstajajo tudi postelje, ki imajo v spodnjem predalu nameščeno dodatno ležišče v predalu, ki ga je mogoče enostavno pospraviti.

Pred nakupom seveda izmerite dimenzije sobe, v katero boste namestili otroško pohištvo. V mislih imejte prostorske potrebe otroka ter upoštevajte tudi njegove želje. Izberite pohištvo, ki bo omogočalo enostavno shranjevanje vseh potrebščin. Prostoru zagotovite dovolj svetlobe, hkrati pa ga dekorirajte z lepo barvo stene ali pa udobno preprogo.