To kako se počutimo v domačem ambientu je zelo pomembno. Na podlagi lastnih izkušenj in izkušenj prijateljev si upam trditi, da je to v kakšnem ambientu živimo odgovorno za našo voljo in produktivnost.

Nekaj časa sem živel v hiši pri punci, pri kateri se nisem počutil najbolje. Moja produktivnost je bila na dnu, prav tako sem veliko časa preživel zdoma. Slednje ni nujno slabo, vendar tudi ljudje rabimo čas zase, da se umirimo in poglobimo. Na srečo se da te zadeve precej elegantno rešiti, če le imate možnost, da ambient uredite tako, kot vam ustreza. Tisti, ki živite v najemniških stanovanjih pa se morate o tem prej pogovoriti z lastniki stanovanj, če vam dovolijo vrtanje, barvanje, prestavljanje pohištva in tako naprej. V enem prvih stanovanj, v katerem sem živel, mi lastnik ni pustil ničesar. Lahko povem, da se je najina zgodba precej hitro končala.

ambient

Pa pojdimo kar k nasvetom za opremljanje doma. Moj najboljši prijatelj je bil v teh trenutkih preurejanja doma svetovni splet, na katerem sem dobil vse od informacij o trenutnih trendih, ter tudi »DIY« zadevah, ki sem jih lahko postoril sam. Ti vodiči so bili izredno informativni. Zavedajte se, da lahko že majhni popravki pomenijo veliko spremembo. Že sama menjava barve sten ali pa dodajanje kakšnih slik in kosov pohištva lahko v celoti spremeni zadevo. Svetujem vam, da se prenove lotite pri večjih stvareh in nato prehajate k manjšim.

Ne glede na vse trende pa si stanovanje uredite tako, da se boste v njem počutili udobno. V takem okolju bo vsaka preživeta minuta užitek.