Interbiro pisarniški stoli so produkti vrhunske kvalitete, dobljivi po zelo ugodnih cenah. Prav vsi izmed njih ustrezajo ergonomskim standardom ter skrbijo za podporo hrbtenice, rok, nog ter vratu uporabnika. Tako je njihova uporaba na dolgi rok zelo blagodejna, predvsem za zdravje posameznika, ki v pisarni oz. na delu preživi večji del svojega dne, leto za letom.

Ne glede na to, ali pisarniški stol kupujete zase, za svoje zaposlene ali pa za koga drugega – vedno imejte v mislih,  da mora biti le-ta ergonomsko oblikovan. Vrhunski pisarniški stoli Interbiro se prilagajajo potrebam posameznika, pa tudi naravi različnih delovnih mest. Prilagajati je mogoče njihovo višino, globino, naklon,  višino vratu, pa tudi naslonjalo za roke. Seveda se različni modeli med seboj razlikujejo po možnosti nastavljivosti funkcij, pa tudi po svojem estetskem izgledu, barvi, stilu ter dizajnu.

Podjetje Interbiro svojim strankam nudi pestro izbiro. Direktorski stoli omogočajo udobno sedenje skozi cel dan, hkrati pa vsebujejo največ nastavljivih funkcij. Direktorski pisarniški stoli in fotelji so kot nalašč za sproščanje v delovnem okolju, saj vašemu telesu nudijo maksimalno oporo. Različni relax, bodyfloat ter sinhron mehanizmi bodo poskrbeli, da svojega sploh ne boste želeli zapustiti.

pisarniški stoli

Vrtiljaki vseh oblik ter barv bodo poskrbeli za fleksibilno mišljenje ter utrinjanje novih, inovativnih idej – predvsem s svojo prilagodljivostjo ter hitrostjo (kolesca). S konferenčnimi stoli boste enostavno opremili večje prostore ter konferenčne sobe ter tako vsem udeleženim vedno ter v vsakem trenutku zagotovili prostor za udobno ter sproščeno sedenje.

Seveda pa ne pozabite na sprejemni prostor ali recepcijo podjetja. Le-ta je namreč odraz podjetja, ki ga potencialne stranke zagledajo najprej. Njegova urejenost lahko posameznike zelo navduši ter v njih ustvari pozitiven prvi vtis (ta pa je izjemno pomemben). Izberite moderne, elegantne fotelje ali sedežne garniture, na katerih bodo stranke lahko počakale na vrsto.

Vsi pisarniški stoli v naši ponudbi imajo do pet let garancije, pridobljene certifikate o kvaliteti ter zagotovljen servis ter morebitne rezervne dele.