Gorec d.o.o je podjetje, ki je poleti ponujalo sanjsko zaposlitev. In sicer so od kandidatov, ki so se prijavili za delo zahtevali smisel za fotografijo, pisanje, tuje jezike in ljubezen do potovanja. Poletno delo je štelo tudi potovanje na Krk in še kakšen drug hrvaški otok ter nekaj malega po Bosni. Tomaž Gorec, ki je lastnik podjetja je izbral srečnico med 933 kandidati, kar potrdi, da je bil odziv za to sanjsko zaposlitev res ogromen.

Zaposlitev

Omenjeno podjetje je že leto prej ponujalo službo na Filipinih, kar pa je ljudem dalo vedeti, da ta zaposlitev le ni navadna prevara. Sanja, ki je bila izbrana za to zaposlitev je delo opravljala 3 mesce. S Tomažem, sta v tem času skupaj prepotovala in spoznala vsak zanimiv kotiček Krka, številne plaže in apartmaje. Poleg Hrvaških otokov, sta Sanja in Tomaž obiskala tudi Bosno in Hercegovino, ki jo je še posebej navdušila z odlično hrano, čudovitimi ljudmi in prekrasno naravo, ki je presegla njena pričakovanja.

Zaposlitev je zahtevala delo, kot je fotografiranje dogodkov s potovanja in zapisovanje svojih vtisov s potovanja in prav te deliti na Facebook straneh ter pisati članke o pohodniških poteh, apartmajih in ostalih turističnih znamenitosti.Zaradi vročine in konstantne akcije zna ta zaposlitev biti morda zahtevnejša kot se komu zdi ampak ji je to delo bilo vseeno super saj ji je dopuščalo ogromno umetniške svobode in osebnega izražanja. Tomaža je opisala kot super človeka, ki se ne obnaša prav nič šefovsko, čeprav vedno zahteva da je delo narejeno, je poln informacij ki so zelo zanimive, saj je zelo veliko prepotoval okoli sveta in je človek, od katerega se lahko marsikaj naučiš. Zaposlitev v podjetju Gorec d.o.o je še kako resnična in koristna saj z tem delom lahko pridobite ogromno znanja in uporabnih informacij.