Zadnje čase nas vreme zelo preseneča. Najbolj spomladi in poleti. Ne vemo več, kaj naj pričakujemo. Imamo vroče dneve, na koncu pa nas preseneti toča. In toča ni nič prijetna za naše pridelke, naš jekleni konjiček in tudi strehe na domovih nam lahko poškoduje. Toča naredi samo škodo, zato moramo zadnja leta misliti kako naj kaj zaščitimo. Najbolj nam lahko škode naredi na avti, saj nam pločevino kar precej natolče. Seveda to se zgodi, če nimamo garaže. Zato je dobro, če nabavimo pokrivalo proti toči. Več o pokrivalu si lahko preberete tudi tukaj https://www.withcar.si/ponudba/pokrivalo-proti-toci

pokrivalo proti toči

 

Zakaj bi plačevali popravilo, če lahko za nižjo ceno kupimo pokrivalo proti toči in popolnoma zaščitimo naš avto. Ker vsi nimamo garaže za svoj avto, zato je to pokrivalo zelo primerno za vse tiste, ki nočemo, da nam toča uniči avto. Pokrivala se dobijo v različnih dimenzijah, to so M, L, XL in XXL. Pri vseh velikosti je napisana dimenzija pokrivala. Zato morate dobro izmerit vaš avto, da vidite katera velikost vam najbolj ustreza. Pokrivalo proti toči je obloženo z debelo peno nekje 5 mm. Zaščiti vam samo zgornji del avta, na straneh pokrivalo ni zaščiteno z peno. Saj zgornji del najbolj tudi nastrada, ko pada toča. Za namestitev boste potrebovali slabih 5 minut, da popolnoma zaščitite svoj avtomobil. Ni pa nujno, da s pokrivalom zaščitite avto samo proti toči. Ščiti vam tudi avto pred drugimi vremenskimi razmerami, pred dežjem ali pa pred smolo. Pokrivalo proti toči ni 100% zagotovilo, da ne boste imeli nobene škode. Ja, pri tisti veliki toči, se lahko zgodi, da se bo kaj opazilo na avti. Sigurno pa ne bo takšne škode, kot da bi imeli svoj avto brez zaščite.

Pokrivalo vam tudi ne zamvzeme polno prostora. Saj je shranjeno v majhni vreči, ki jo lahko kasneje shranite v vsako omaro. Če hočete zaščitit avto pred točo nabavite pokrivalo.