Center Lux Dental je pacientom prijazen in cenovno dostopen zobozdravstveni center, ki vam bo ustvaril brezhiben nasmeh. Imajo obsežen izbor storitev in najsodobnejšo opremo za diagnostiko in zdravljenje zobozdravstvenih težav.

Zobozdravstvo, kjer vam lahko popravijo poškodbe zob in naredijo zalivke. Lahko si pozdravite zob, zobno korenino in granulom. Lahko vam vsadijo zobno protetiko, katera nima nič skupnega z tistim babičino protezo v kozarcu. V Zobozdravstvenem centru Lux Dental imajo tudi imolantologijo, kjer lahko dobite fiksno zobno protezo na implantatih. Vas moti modrostni zob, bi si ga radi odstranili? Zobozdravstvo Lux Dental ima tudi oralno kirurgijo, kjer vam lahko odstranijo modrostni zob ali pa dogradijo kosti, podaljšajo klinično krono, itd. Imajo tudi ortodonijo, kjer lahko dobite nevidni zobni aparat. Njihov zobozdravstveni center nudi tudi zalivke, oskrbo poškodbe zob, zdravljenje grenulomov in korenin oz. parodontologijo. Če potrebujete beljenje zob ste na pravi poti, ker v Zobozdravstvo Lux Dental ima tudi beljenje zob z pomočjo folije in belilnega gela. Imajo pa tudi čiščenje zobnega kamna in oblog, tako, da bodo vaši zobje še bolj svetlejši in boljši, lahko pa si tudi rentgensko slikate zobe ali pa čeljusti.

Zobozdravstvo

Njihova ekipa je sestavljena iz specialistov, ki bodo poskrbeli za zdravje vaših zob in vaše ustne votline z najsodobnejšo opremo. Imajo kvalitetne materiale in veliko znanja. Zobozdravstvo Lux Dental je za ves prava rešitev, če si želite bleščeč in zdrav nasmeh. Dobrodošli so tudi najmlajši pa tudi tisti starejši. Zobozdravstveni center Lux Dental ima preko 4 tisoč zadovoljnih strank,, preko 2 tisoč vstavljenih implantantov, preko 7 tisoč zobnih prevlek, preko 200 pozdravljenih parondomtoz, preko 300 vstavljenih zobnih aparatov, ter najvažeje preko 3 tisoč pozdravljenih in še močnejših zob.

Zobozdravstvo Lux Dental se nahaja v Ljubljani, Krškem in v Mariboru, za njihovo lokacijo, delovnik, ter dodatna vprašanja s specialisti, obiščete njihovo spletno stran.