Se vam je pokvaril vaš jekleni konjiček ali pa vaš motor? Morate doma zamenjati stara vrata z novimi, pa za izvedbo tega postopka nimate pravega orodja? Si hočete izdelati čisto svojo, unikatno ograjo za okoli vaše hiše oziroma za okoli vašega dvorišča, pa nimate ročne krožne ali pa vbodne žage? Če je vaš odgovor na vsaj eno od teh vprašanj pritrdilen ali pa če ste enostavno pripadnik orodja znamke Makita, potem vam predlagamo, da si obiščete spletno stran www.makita-akcija.com. Na tej spletni strani boste našli vsa možna orodja tega svetovno priznanega in dobro uveljavljenega prozvajalca orodij. Imajo pestro ponudbo profesionalnih in manj profesionalnih orodij.

makita

Podjetje, ki stoji za to spletno stranjo se imenuje ProfiCenter. To je podjetje, ki se ukvarja s prodajo vseh vrst orodij vseh znamk, ne samo znamke Makita, čeprav imajo poudarek prav na znamki Makita.

Tako imajo na tej spletni strani v ponudbi več vrst orodij znamke Makita, kot so na primer kotni brusilniki, vrtalniki, akumulatorsko orodje, vijačniki, žage, rušilna tehnika, sesalniki in tako dalje.

Vaš nakup pri njih je sto odstotno varen in zato ste lahko brez skrbi, ko pri njih kupujete svoje novo več ali manj profesionalno orodje. Prav tako imajo svoj servis za večino izdelkov iz njihove redne ponudbe, tako da, če se vam orodje, kupljeno pri njih, pokvari, potem lahko brez zadržkov le tega prinesete v poslovalnico in zahtevate, da ga popravijo, kar bodo za vas tudi storili.

Če vas za nakup pri njih mi nismo prepričali, potem vas vabimo, da si pestro ponudbo kvalitetnih in cenovno ugodnih orodij Makita pogledate na njihovi spletni strani tudi sami.

V primeru, da pa ste se za nakup pri njih že odločili, potem jih lahko kontaktirate na njihov stacionarni telefon, FAX ali pa preko e poštnega naslova. Prav tako jim lahko sledite na Facebooku.