Ste imeli kdaj težave, ko je vaš sosed ali soseda brez vašega dovoljenja vstopil na vašo posest? Je njihov hišni ljubljenček opravil potrebo na vašem vrtu ali dvorišču? Potem je čas, da si priskrbite panelne ograje. Ponudbo le teh si lahko ogledate na spletni strani http://www.zugic-sp.si/panelne-ograje. Njihove panelne ograje so kvalitetne in kakovostne izdelave, krasi pa jih tudi njihova nizka cena v primerjavi s konkurenco.

panelne ograje

Zakaj izbrati ograjo za svoj dom oziroma svojo industrijsko ali poslovno posest?

Izbor ograje za svoj dom ali svojo industrijsko ali poslovno posest se splača zato, ker le te posesti privlačijo veliko nepridipravov, ki želijo odtujiti kakršne koli stvari od vas. Panelne ograje, ki imajo špičast vrh, so težke za preplezati, kar odvrne že večino ljudi, ki nimajo kaj iskati na vaši posesti ali posesti vašega podjetja.
Prav tako bodo s posesti odvrnile veliko domačih (ki niso vaše) in divjih živali, ki bi lahko po le tej opravljale njihovo potrebo, katero bi na koncu morali očistiti ravno vi.

Podjetje Žugič pa ne prodaja in izdeluje samo panelne ograje. Prodajajo namreč tudi razno razne vrste vrat (industrijska, samonosna, krilna, drsna, teleskopska in tako dalje), nadstreškov, nogometnih golov in seveda tudi ostale vrste ograj (ALU, stopniščne, balkonske, zunanje, notranje, vrtne, francoske, kovane, in podobne), ne samo panelne. Prav tako nudijo servis oziroma vzdrževanje vseh njihovih izdelkov, katere vam nudijo.

Če smo vas prepričali za nakup panelne ograje ali pa katerih koli drugih njihovih izdelkov oziroma produktov, potem jih lahko kontaktirate na njihov mob. ali stac. tel. ali pa jim pišete na njihov e mail naslov. Prav tako jim lahko sledite preko spletne socialne platforme Facebook in všečkate njihovo Facebook stran na le tej. Prav tako jih lahko obiščete na Ljubljanski cesti v Šmarju – Sap.