Ali obnavljamo stanovanje, hišo, vikend, ali gradite novo hišo, izbira prave talne obloge je zelo pomembna. Na https://www.floor-experts.si/izdelki/ imate na voljo veliko ponudbo njihovih izdelkov za talne obloge notranje kot tudi za zunanje razmere. Talna obloga je prva stvar, ki jo opazimo v našem domu. Če ne izberemo talne obloge, ki nam je všeč, lahko pokvarimo celoten bivalni prostor. V vsak prostor lahko kombiniramo talne obloge kakor nam paše oziroma v vsako nadstropje je pa pomembno, da izberemo barve, ki pašejo skupaj. Na voljo so laminati, ki je vsestranski in vzdržljiv. Zaradi hitre selitve ali pa kakšnega drugega razloga je laminat popolna odločitev saj se ga zelo hitro in enostavno položi.

laminati

Za laminate so na voljo več ko 700 vzorcev katere si jih lahko ogledate na floor-experts spletni strani. Laminati so predvsem priljubljeni za notranje talne obloge. Na laminat se lahko zanesemo predvsem zato, ker je odporen na udarce kot tudi praske. Laminati nudijo različne stopnje obrambe (W31, W32 in W33) glede na pričakovano obremenjenost laminata. Laminati so tudi primerni za talno gretje.  Za vzdrževanje in nego laminata ni potrebno veliko dela. Laminati so predvsem enostavni za montažo. Kakovostni laminati so sestavljeni iz več plasti, zato je treba biti pozoren pri izbiri laminata. Tisti laminati, ki imajo zelo nizke cene so ponavadi tudi nekakovostni.

 

Poleg laminata je na spletni strani floor-experts na voljo tudi parket, ki domu pričara nek lep in domač okus. Parket je iz lesa, zato ga lahko enostavno kombiniramo s kamnom,steklom, lesom in ostalimi kovinami. Današnja tehnologija izdelave parketa izredno napredovala, zato imamo na voljo veliko različnih parketov v različnih vzorcih in odtenkih. Najbolj priljubljen je hrast, ki ga imajo na floor-experts več kot 250 različnih odtenkov, dimenzij, barvnih odtenkov in površinskih struktur.

Na floor-experts imajo na voljo tudi vinilne talne obloge, ki pa so tudi dobra in popularna izbira pri izbiri talnih oblog. Namenjen je predvsem za notranje prostore.