Ali ste kdaj razmišljali o nakupu lesenih oken, da bi imela hiša bolj naraven videz? Lesena okna so zelo priporočljiva za tiste, ki imajo v lasti kakšno kočo, barako ali nekaj podobnega saj boste z tem prihranili denar in ohranili naraven videz vašega bivališča. Lesena okna so bila včasih nuja na hišah, dandanes, ko pa imamo raznorazne stroje, imamo lahko od lesenih in plastičnih do aluminijastih oken.

Lesena okna

Če želite privarčevati vam priporočamo PVC (poli- + vinil + klorid) okna, ki se tudi najbolj prodajajo, saj trajajo veliko dlje kot lesena, so bolj enostavne za vzdrževanje in so cenejša kot lesena okna. Vendar pa upoštevajte, da tovrstna okna izboljšajo izgled vsakega prostora v katerem bivate. Lesena okna znamke Prima so zelo varčna. Stroškov ob nakupu ne bo veliko, ker so izredno enostavna in ugodna, njihovo vzdrževanje za prav tako. Dolga življenjska doba lesenih oken pa je pogojena z rednim vzdrževanjem in negovanjem. Izdelava lesenih oken znamke Prima odlikuje zgolj le najboljši les. Če se odločite poleg oken, še za termopan stekla pa boste prejeli zelo dober in kakovosten zvočen in toplotni izolator.

Lesena okna se v večini izdelujejo iz smrekovega lesa, macesnovega lesa, hrastovega lesa in lesa eksotičnih vrst. Ker so želje kupca prioriteta vas ne bomo motili pri odločanju. Če pa boste hoteli kakršnokoli pomoč, vas bomo radi sprejeli z odprtimi rokami. Pri podjetju Gašper.si imate na voljo standardna euro profila 68 mm in 78 mm. Svetujemo vam tudi, da ne kupujete poceni lesena okna, jih bo potrebno zamenjati dokaj kmalu in strošek popravila bo po ne potrebi velik. Zato se obrnite na nas, naše več letno podjetje vam zagotavlja kakovost. Dobili boste največ za vaš denar. Lesena okna si lahko vsakdo privošči, če so vam všeč si poglejte našo ponudbo na prej omenjeni spletni strani.