Vsi se zavedamo, da so slovenske ceste lahko zelo nevarne. Še posebaj tiste, ki niso označene in ob straneh nimajo nameščinih varnostnih ograj. Te ceste so posebej nevarne za motoriste saj le oni najraje vozijo po bolj vijugastih cestah. Na teh cestah pa ponavadi ni sredinske talne označbe oz. ločilne črte, ki bi ločila levi pas od desnega. Zaradi slabe preglednosti pa se lahko kaj hitro zgodi nesreča.

Drug problem pa so prehodi za pešce in kolesarje. Tovrstne talne označbe se ponavadi ne upoštevajo tako kot bi se morale saj jih je premalo. Prehodi za pešce so pomembni predvsem v mestih kjer je promet zelo gost in hiter. Talne označbe so potrebne tudi pri nakupovalnih centrih zaradi parkirišč. Nekateri ljudje pač ne znajo parkirati, če niso omejeni na prostor. Na strani talneoznačbe.si si lahko zagotovite kvalitetno in ugodno izvedbo talnih označb na katerem koli mestu, kjer jih pač potrebujete.

talne označbe

Talne označbe so ključnega pomena za večino ljudi saj se po njih lahko lažje usmerjajo. Pri podjetju GISprom vam lahko zagotovimo kakovostno izvedbo in ugodne cene. Izvajamo tako talne označbe na cestah, parkiriščih, športnih igriščih, kolesarskih poteh… Za kakršne koli informacije v zvezi z talnimi označbami nas lahko kontaktirate na info@cestne-zapore.si ali na telefonsko številko 031 236 758. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja v zvezi z storitvijo talne označbe.

Naj omenimo, da poleg storitve talne označbe izvajamo tudi storitev talne signalizacije za samo usmerjanje prometa. Tudi to je zelo pomembna vrsta označb, ki se redoma izvaja predvsem okoli poslovnih objektov, kjer lahko prevzemate pošiljke in parkirate vaše avtomobile. Pohitite in naročite talne označbe za označbo parkirišča pred vašo poslovno zgradbo, stanovanjskim objektom ali kakšnim drugim mestom, ki ga želite označiti za večjo varnost in usmerjanje prometa.

Ekipa strokovnjakov že pričakuje vaš klic. Na njih pa se lahko obrnete tudi z kakršnim koli vprašanjem glede storitev, ki jih izvajajo.