Zagotovo ste že slišali, kako zelo učinkovita storitev je tisk letakov? Verjeli ali ne, toda ljudje še vedno izjemno radi preberejo zanimive in koristne informacije na starem dobrem papirju. Če lahko na spletu najdejo izjemno veliko balasta, pa kakovosten letak za njih zbere le tiste najbolj pomembne informacije, ki pomembno vplivajo na njihovo končno odločitev – ali se bodo odločili za nakup vaših izdelkov ali storitev. Zato morate biti drugačni in izstopati, predvsem pa na ustrezen način predstaviti, zakaj ste prav vi tisti, katere naj kontaktirajo. Izdelavo letakov prepustite najboljšim v svojem poslu in si zagotovite izvrsten promocijski material, ki vas bo zagotovo predstavil v najboljši luči.

tisk letakov

Ugoden in kakovosten tisk letakov

Da, prav ste prebrali – prvovrstni letaki so lahko tudi popolnoma ugodni, le za pravega ponudnika se morate odločiti. Vrhunski tisk letakov vam omogočajo tudi pri podjetju Tisk 24, kjer se z izdelavo tiskovin profesionalno ukvarjajo že vrsto let. Letake tiskajo s pomočjo digitalnega tiska, ki zagotavlja vrhunske rezultate, popolno grafično podobo ter velike in finančno ugodne naklade. Glavna prednost tehnološko naprednega digitalnega tiska je predvsem možnost hitre spremembe obstoječega dizajna – ta pa zagotavlja cenovno ugodnost opravljene storitve.

Letake se vedno izdela po meri. To pomeni, da je končni izdelek vedno rezultat vaših želja, nasvetov in prilagoditev profesionalca in brezhibno opravljenega tiska. Poljubno si lahko izberete vrsto, gramaturo in format papirja, barvni ali črno-beli tisk ter stopnjo odpornosti (na voljo sta vam plastificiranje ali lakiranje). Kar se tiče grafične podobe in dizajna, imate kot stranka popolnoma proste roke, še vedno pa vam pri oblikovanju pomaga strokovnjak. Ta vam bo namreč znal povedati, kakšne barvne kombinacije, pisavo in poudarke je smiselno vključiti na letak.

Vrhunski letak pa poleg estetskega videza definira predvsem kakovostna vsebina, ki stranko dovolj dobro informira. Z zanimivimi informacijami in privlačnimi dejstvi boste poskrbeli, da se bodo ljudje odločili prav za vaše podjetje. Tisk letakov je tako zelo pomembna storitev, ki vam bo pomagala do uspeha.