Dandanes se prevoz kot je taxi uporablja zelo pogosto. Ljudje vse več uporabljajo prevoze kot je taxi, saj je dokaj poceni, ljudje se tudi rajši obrnejo na taxi, kot pa da bi se morali sami ukvarjati glede prevoza, je pa tudi cenejše, kot če se pelješ sam in to nudi tudi Taxi airport Ljubljana, ki imajo dolgoletne izkušnje s tem,  so zelo prizadevni in pozitivni do strank, kar jim pa tudi povečuje število rednih strank. Uporabljajo prevoz z taxijem in pa tudi z kombijem. Ker mogoče, ko pridete na letališče ne boste imeli veliko časa, vas taxi počaka že takoj pri izhodnem terminalu in tako ne boste rabili čakati, in se s tem še dodatno sekirati, če boste prišli na željeno destinacijo pravi čas, vam lahko voznik ves čas sledi preko posebne aplikacije, in tako skrbi, da vas bo počakal pravi čas, pa tudi če ima letalo zamudo, vas vsekakor počakajo. Taxi airport Ljubljana nudijo tudi najem kombija in pa osebnih vozil z možnostjo voznika in pa tudi kar brez voznika.

taxi airport ljubljana

Ljudje največkrat uporabijo prevoz iz letališča pa do centra Ljubljane, za kar nudi Taxi airport Ljubljana za samo 23€ kar pomeni samo 0.88€ na km. Uporabljajo tudi prevoz iz letališča do Postojne (kjer si lahko ogledate tudi Postojnsko jamo), iz letališča do Bohinja itd. . Vozijo pa tudi kar v tujino in sicer npr. v Trst, Zagreb, Klagenfurt in še druge.

Se mogoče sprašujete zakaj bi “morali” izbrati Taxi airport Ljubljana? Sedaj vam lahko preprosto povemo, ker kot smo že povedali, imajo dolgoletne izkušnje, imajo znanje angleškega ali nemškega jezika, pri njih so redne stranke kar ljudje iz celotne Evrope, ki se večkrat letno vračajo v Slovenijo, imajo vzdrževana in čista vozila mlajša od 5 let, poznajo vsak kotiček Ljubljane in tudi Slovenije, in pa tudi imajo izkušnje z vožnjami po Evropi (kar dokazuje tudi narejen turistični izpit), nudijo storitve za dobro ceno in še in še.

Način plačila pri Taxi airport Ljubljana:

  • plačilo z kreditnimi karticami,
  • plačilo z gotovino,
  • mesečni zbirnik,
  • Moneta,
  • možnost odprtja naročilnice za katero čas ni določen in
  • original račun za podjetja.

Kar je pa še zelo dobro, je pa to, da ne glede na količino prtljage ali morebitne cestnine ne zaračunavajo dodatno.

Več infomarcij dobite na: www.taxi-airport-ljubljana.com