Poletje je že skoraj tu, s tem pa tudi tisti čas v letu, ko lahko končno malo zadihamo in odidemo na (daljši) dopust. Nekateri ste ga verjetno že do potankosti načrtovali, drugi še zbirate ideje, kam se podati letos. Obiščite www.nadlani.si/potovanja/pocitnice-2024 za ideje, ki vas bodo gotovo pritegnile in čim prej rezervirajte letošnji dopust.

počitnice 2024

Kje boste letos preživeli počitnice?

Kam se na počitnice odpraviti tokrat? To vprašanje je v tem času zelo aktualno. Toliko je držav in mest, ki jih je vredno obiskati, da se je včasih kar težko odločiti. Na spletu lahko najdete kar nekaj zanimivih predlogov za počitnice 2024, a najbolj pomembno je, da sledite svojemu srcu in se podate tja, kamor si res želite iti. Si želite uživati v kulinarični pravljici? Potem obiščite Turčijo, Italijo, Španijo ali kakšno azijsko državo. Vsi ljubitelji velemest ne smete zamuditi obiska Japonske, Indije ali ZDA, kamor se zgrinjajo velike množice ljudi z vsega sveta. Navdušenci nad naravo se greste letos lahko potepati po čudoviti Jordaniji ali Portugalski, pa tudi Škotska vas ne bo pustila ravnodušnih. Če se želite izogniti vročini, skočite na Islandijo, Finsko ali Norveško. Če boste imeli srečo, boste priča spektakularnemu severnemu siju.

Za nepozabne počitnice 2024 vam ni treba iti daleč. Poletje lahko preživite tudi v slovenskih gorah ali na morju, obiščete pa lahko tudi več različnih destinacij. Če si vseeno želite zapustiti Slovenijo, pa je tu vedno priljubljena Hrvaška obala, čudovita Italija z močnim temperamentom ali pa slikovita Grčija s svojimi otoki. Tudi Afrika postaja vse bolj zanimiva izbira, saj ponuja safarije, srečanje z avtohtonimi prebivalci itd. Ja, destinacij je res veliko in težko se je odločiti, kaj obiskati najprej. Če ste malo iznajdljivi in vam narava dela dopušča, lahko v enem poletju obiščete kar nekaj lokacij in doživite različne kulturne vplive. Hitro pobrskajte po internetu in čim prej rezervirajte svoje sanjske počitnice!