Bi radi imeli pečico, ki jo lahko nadzorujete preko telefona, ki je izredno preprosta za uporabo, je dobre kakovosti in omogoča celo dodatno vlago? To je pečica Miele! Več o pečicah Miele preberite na https://www.miele.si/gospodinjski/pecice-1445.htm.

Pečice Miele omogočajo peko s paro, s čimer z dodatno vlago dosežete še bolj optimalne rezultate. Meso bo znotraj nežno in sočno, zunaj pa bo dobilo okusno skorjo; kruh in žemljice bodo rahle in obenem optimalno zapečene. Za še več udobja lahko dodatke pare časovno programirate. Peka s paro se uporabi tudi v različnih avtomatskih programih.

Ker živimo v dobi tehnologije in imamo radi stvari pod nadzorom, je FoodView izredno priročna funkcija Miele pečic. S to funkcijo imate stalen pregled nad jedmi, saj lahko nadzorujete svoje jedi v pečici – tudi če ste ravno nekje drugje: kamera, ki je vgrajena v strop pečice, vam na pametnem telefonu ali tablici kaže, kako je videti vaše živilo. Po potrebi lahko s svojo mobilno napravo tudi udobno spremenite nastavitve svoje povezane pečice na daljavo. Več nadzora pa pomeni tudi več svobode in posledično tudi več udobja.

Pečice Miele

 

Ko pečemo stvari v pečici, je najbolj naporno čakanje, da se pečica segreje. Z ventilatorjem za vroč zrak TwinPower vam ni več potrebno čakati, da se pečica predhodno segreje, saj v najkrajšem času doseže nastavljeno temperaturo in vaša živila lahko takoj vstavite v pečico. Dva grelnika in dva ventilatorja poskrbijo, da vroči zrak optimalno kroži po pečici. Tako ne dosežete samo hitre pripravljenosti za uporabo, ampak tudi enakomerne rezultate.

Bi radi pripravili slastnega piščanca na žaru? Potem vam bo v pomoč vrtljivi raženj, ki vam omogoča, da doma spečete piščanca in druge vrste mesa na žaru – z vseh strani! Koža postane hrustljava in meso ostane sočno.

Tako kot ostali aparati Miele imajo tudi pečice Miele možnost povezave v omrežje s sistemom Miele@home. S tem pridobite novo svobodo in v svoj vsakdan vnesete več varnosti in udobja: segrejete pečico, ko ste še na poti, ali v aplikaciji Miele@mobile izberete recept in prenesete optimalne nastavitve za svojo pečico z enim samim dotikom. Pečico pa lahko upravljate tudi brez dotika, saj s funkcijo MotionReact reagira na približevanje. Ko se približate, se prižge osvetlitev notranjosti ali vklopi prikazovalnik. S približevanjem lahko tudi izklopite zvočne signale, ki vas opozorijo na konec postopka priprave.

Vmes, ko se živilo peče, ga je občasno treba obrniti ali preliti. A to zna biti precej zapleteno, saj se hitro lahko opečemo. Pečica Miele pa ima izvlečna vodila FlexiClip, ki omogočajo, da pekače ali rešetke preprosto izvlečete iz pečice brez tveganja za opekline. Patentirani sistem vam omogoča, da izvlečna vodila namestite na različne nivoje vstavljanja glede na potrebe.

Če ne želite biti omejeni s časom, vam bodo časovne funkcije na pečici prišle še kako prav. Preprosto nastavite čas začetka, čas konca ali trajanje postopka priprave. Ta se avtomatsko konča, ko poteče nastavljeni čas priprave. V mnogih situacijah je priročen tudi vgrajen nastavljiv zvočni signal. In v primeru izpada električne energije se nastavljena ura shrani za približno 150 ur.