Se vam je poslabšal vid ali pa le želite preveriti kako dobro vidite? Optika Ljubljana vam nudi pregled vida kjer vam izmerijo vse očesne podatke. Pregled vida vam opravijo prav tako za očala in kontaktne leče saj se ljudje med temi pogosto odločajo.

optika ljubljana

Optika Ljubljana vam zagotavlja odlično storitev in za to storitev tudi garancijo tako ste lahko brez skrbi, da je šlo pri opravljanju storitve do kakršnekoli napake. Optika Ljubljana vam nudi tudi širok izbor očal in kontaktnih leč različnih proizvajalcev. Optika Ljubljana prodaja očala, ki vam lahko poleg izboljšanega vida služijo tudi kot modni dodatek saj prodajajo tudi sončna očala z dioptrijo tako, da lahko dobro vidite tudi v sončnem vremenu.

Vsi vemo, da so oči zelo pomemben organ človeškega telesa zato tudi zaposleni v optika Ljubljana pravijo, da je prav, da za njih redno skrbimo in jih pregedujemo. Dobro je, da naše oči pregleda optik vsaj na vsake 2 do 3 leta, če nosimo očala. Če pa nosimo kontaktne leče bi bilo prav, da ta pregled opravimo vsako leto. Če se sprašujete zakaj se vam je vid tako zelo poslabšal, da ste to opazili sami je lahko eden od povzročiteljev tega prav delo z računalnikom. Večina ljudi dan danes preživi za računalnikom veliko časa. Optika Ljubljana svetuje, da naj med samim delom naredimo nekaj premorov tako, da se oči lahko spočijejo in navlažijo. Tako bomo tudi mi bolj zbrani za našo delo.

Naše oči dobro vidijo samo, če na njih pazimo. To storimo tudi z nakupom dobrih stekel za očala, ki jih optika Ljubljana prav tako ponuja. Lahko pa tudi stanjšajo vaša stekla saj so očala z večjimi stekli težja s tem pa povzročajo na nosu tudi pritisk od katerega pa ostanejo vidne sledi. Tanjšanje stekel je smiselno samo pri očalah z višjo dioptrijo saj tako postanejo lažja, bolj udobna in s tem tudi bolj estetska in ljudje jih raje nosijo.