Ste že kot otrok sanjali o tem, da bi bili direktor ter vodili lasten posel, brez da bi vas pri tem ovirali nadrejeni? Želite uresničiti svoje poslanstvo ter se podati v panogo, ki vas zanima? Imate unikatno idejo, ki jo enostavno morate uresničiti, saj drugače ne boste mogli mirno živeti? Hitro odprtje podjetja je za vse zgoraj naštete razloge odlična rešitev. Po končanem postopku boste odstranili še zadnjo oviro na poti do vašega cilja.

Žal je odprtje podjetja precej visoka investicija, ki je ne zmore vsak. Odprtje lastnega d.o.o. brez vložitve osnovnega kapitala v višini 7.500 evrov namreč ni mogoče. Z našo pomočjo bo tudi ta ovira odpravljena! Naše podjetje bo vaš novi d.o.o. odprlo na vaše ime ter naslov, s pomočjo partnerskih podjetij pa vam bomo zagotovili tudi osnovni kapital v višini 7.500 evrov. Vse kar boste morali plačati vi, je 373 evrov, s čimer boste pokrili stroške odpiranja podjetja.

odprtje podjetja

Celoten postopek odprtja bomo opravili zelo hitro, običajno v manj kot 30 minutah. Poskrbeli bomo tudi za vso potrebno dokumentacijo – vse kar morate pripraviti vi, so vaši osebni podatki, naziv podjetja ter sedež. V primeru, da niste lastnik prostorov, v katerih se nahaja sedež podjetja, boste potrebovali tudi soglasje lastnika.

Odprtje podjetja z našo pomočjo je torej popolnoma enostavno. Vse kar morate storiti je, da nas kontaktirate ter se z nami dogovorite o vseh podrobnostih. Poleg tega, da tovrstno storitev ponujamo po najnižji ceni na tržišču, vam nudimo tudi garancijo na zadovoljstvo. Če z našo storitvijo v roku 30 dni torej ne boste zadovoljni, vam naše podjetje vrne denar za stroške odpiranja. Garancija velja tudi v primeru, da si premislite.

Odločite se za odprtje podjetja še danes! Bistvena prednost, po kateri se razlikujemo od ostalih ponudnikov enake storitve je, da podjetje odpremo na vaše ime. Tako ste vi lastnik ter direktor že od samega začetka, s tem pa se močno zavarujete pred zlorabami ter prodajo podjetij z obstoječimi dolgovi.