Gradite novo hišo ali pa obnavljate staro? Mogoče ste se odločili zamenjati okna v vašem stanovanju? Potrebujete nova in zelo ugodna ter dobra kvalitetna okna? Potem je podjetje Interalta naslov na katerega se morate obrniti, da bi se zagotovili kvalitetna PVC okna ali ALU okna. Tovrstna okna zagotavljajo varnost ter udobje hkrati pa zaradi svojega estetskega izgleda polepšajo vašo hišo.

PVC okna in prav tako ALU okna ne potrebujejo nikakršnega vzdrževanja saj so zelo obstojna in omogočajo varno uporabo dolga leta po vgradnji. Zagotavljajo vam mir zaradi njihove zvočne izolacije ter tudi dobro ohranjajo toploto zaradi toplotne izolacije, ki jo ponujajo. ALU okna so morda bolj priljubljena zaradi kovinskega sijaja, ki ga ponujajo. Tako ALU kot PVC okna so kvalitetna in dolgotrajna kakovostna naložba v vaš dom. Takega nakupa ne boste nikoli obžalovali.

pvc okna

Barvna lestvica Ral zagotavlja, bogato izbiro barv katere lahko izbirate ob nakupu vaših novih oken. Tako boste lahko preprosto izbrali barvno ujemajoča okna, ki se ujemajo z vašo fasadno barvo. Visoka kvaliteta in moderen dizajn bo gotovo vplivalo na vašo izbiro dobrih oken. PVC okna so lahka zato je tudi sam postopek montaže izjemno preprost. Če si želite varna okna so to okna za vaš dom. Kljub PVC materialu so zelo odporna na vlome zato so dobra zaščita. Prav tako ALU okna. ALU okna ponujajo bolj industrijski videz zato niso tako primerna za hiše pač pa bolj za kakšne poslovne zgradbe ali proizvodnje.

Če se želite posvetovati s strokovnjaki za okna se lahko oglasite na Klenovo 2A, v Rimskih Toplicah ali pa jih kontaktirate preko email naslova: info@interalta.si ali telefonske številke 05/99 491 78. Z veseljem vam bodo odgovorili na vaša vprašanja ter vam svetovali nakup pravih oken za vaše domovanje, ki vam bodo nudili tako varnost kot zvočno in toplotno zaščito.