Pred kratkim je zaživela spletna stran www.kristalcek.si/ na kateri najdete vse o kristalih in kristaloterapiji.  Kristali so živa bitja z izjemno močno in pravilno energijo. Ponuja vam tako žepne kristale, kot tudi kristale, ki jih daste v prostor (za energetsko čiščenje prostora in uravnavanje energije v prostoru, kjer se kristal nahaja). Prav tako je na voljo tudi nakit, ki ga sestavljajo kristali, in sicer verižice za katere lahko izberete poljuben kristal, ter zapestnice, ki so izjemno primerne tudi za darila in seveda tudi za razvajanje, zdravljenje in uravnavanje življenjske energije vsakega posameznika. Kristali so edinstveni zdravilci.

Edinstvenost te spletne strani je v ponudbi paketov kristalov, ki so vam v pomoč za zdravljenje, podporo, lažje premagovanje problemov/ izzivov / težav na določenem področju življenja. Na voljo je veliko različnih paketov kristalov, tako da z lahkoto najdete paket kristalov, ki ga potrebujete. V kolikor pa primernega paketa ne bi našli, smo vam vedno na voljo in skupaj bomo sestavil za vas idealen paket, ki bo pisan vam na kožo in vas podprl pri doseganju vaših ciljev oz . zdravljenju vaših bolečin, pa naj bodo to fizične bolečine (bolezen in bolečina) ali čustvene tegobe.

Hkrati je izjemna prednost uporabe kristalov v kombinaciji s drugimi kristali, ki se seveda morejo medsebojno podpirati, ta, da celovito in temeljito vplivajo na področje za katerega so namenjeni. Na primer, paket kristali za Zdravje je namenjen zdravljenju tako fizičnega telesa, kot tudi zdravljenju čustvenega telesa (čustva, občutki) in tudi mentalnega – umskega telesa (to so vsa naša prepričanja, ki smo jih dobili že kot otroci pa nam sedaj ne služijo več). S paketom kristalov tako zdravljenje poteka na vseh nivojih in je bistveno bolj učinkovito ter trajno. V kolikor pa bi želeli celovito pristopiti k uravnovešanju življenjske energije pa priporočamo paket Čiščenje in uravnovešanje čaker s kristali, saj ta paket zajema sedem kristalov (za vsako glavno čakro po en kristal), ki jih položimo na točno določeno čakro in tako pozitivno vplivamo in uravnovešamo pretok življenjske energije skozi naše fizično, čustveno in mentalno telo. Kristali so izjemni zdravilci in ko boste to ugotovili jih boste dnevno uporabljali.