Izdelava cerad je lahko odličen način s katerim promovirate vaše podjetje, izdelke ali pa storitve. Pri tem pa vam bodo pomagali izkušeni strokovnjaki podjetja Magma.si. To je tudi odličen način, da se na enkrat predstavite velikemu številu ljudi in to na zelo enostaven način. Pri podjetju Magma so vam na voljo čezcestnimi dvostranskimi transparenti, reklamnimi transparenti, transparenti za rojstni dan, promocijskimi transparenti za dogodke in podobno, skratka karkoli si zamislite. Agencijo Magma odlikuje tudi to, da za tisk uporabljajo samo najboljše materiale, zato kvaliteta ni vprašanje.
Materiali so zato seveda odporni na različne vremenske razmere, zato je strah, da bi ob dežju vaša objava zbledela odveč.

 izdelava cerad

Tisk je narejen na kakovostno 440g PVC ceradno platno. Robovi platna so z namenom večje obstojnosti še dodatno ojačani. Izdelava cerad je še ena od storitev, ki jih podjetje Magma ponuja in prav tako še ena storitev na katero se dodobra spoznajo in so na tem področju strokovno usposobljeni. Posebno jih odlikuje hitra izdelava, saj vaše naročilo obdelajo v najkrajšem možnem času. Poleg tega pa vam za svoje storitve nudijo tudi ugodne cene. Garantirajo vam, da bo izdelava cerad pri podjetju Magma za vas vsekakor pametna naložba. Cerade, ki jih izdelajo imajo tudi dolgo življenjsko dobo.
Verjetno se sprašujete kako postopek poteka in kaj pravzaprav natisniti na vašo cerado. Vendar pa vam s tem ni potrebno izgubljati časa, saj bodo pri podjetju Magma za vsa uredili prav vse potrebno, da bo izdelava cerad tekla kar se da gladko. Vaša naloga je, da dobro premislite katere so glavne informacije, ki jih želite deliti s svetom, vendar pa vam bodo pri podjetju Magma pomagali tudi izluščiti najpomembnejše in oblikovati privlačen transparent, ki si ga bodo zagotovo zapomnili vsi mimoidoči. Naj bo zdelava cerad prepuščena strokovnjakom agencije Magma. Oglejte si njihovo ponudbo na spletni strani in že danes pošljite povpraševanje.