Hialuronski lifting obraza je eden od načinov, kako pozdravimo našo aknasto in poškodovano kožo. Koža je po laserskem liftingu mladostnejša in lepša. Laserski lifting obraza je primeren za vse, ki imajo težave z aknasto, oz. poškodovano kožo, razdraženo oz. utrujeno kožo ali so se vam že začele delati gubice. Koža je po hialuronskem liftingu obraza z laserjem videti mladostejša in zdrava. Postopek hialuronski lifting je prijazen koži, je neintenziven, učinki pa so izjemni. Več o hialuronskem liftingu z laserjem si preberite na naslednji povezavi, kjer je hialuronski lifting podrobno opisan.

Hialuronska kislina je sestavni del naše kože, ki koži omogoči prožnost in elastičnost. Nahaja se tudi v sklepih, hrustancu, steni žil, ter popkovnici. Hialuronsko kislino uporabljajo tudi v klinične namene, saj ta upočasni propadanje hrustanca. Učinkovit je tudi pri celjenju ran in opeklin, deluje pa tudi, kot vlažilno sredstvo. S postopkom hialuronski lifting obraza pa se koža napolni s hialuronsko kislino, kar koži omogoči boljšo elastičnost in prožnost. Kislina, ki jo uporabljajo pri tem postopku je popolnoma naravna, saj jo prizvaja naše telo. Vendar količina proizvoda te kisline z leti upada, kar privede do staranja in nastajanja gubic.

hialuronski lifting

V kozmetičnem studiu Jonca vam ponujajo možnost hialuronski lifting z laserjem, s čimer vaši koži povrnejo količino hialuronske kisline, kar posledično privede do mladostnejšega in lepšega videza vaše kože. Količina hialuronske kisline se z leti zelo pomanjša, vaša koža pa postane nagubana in stara. Poleg tega, da se zmanjša količina hialuronske kisline, vaša koža postopoma izgubi vlažnost in vaša koža zaradi tega postane še suha.

Hialuronski lifting je primeren za ženske vse starosti. Mlade ženske si lahko s pomočjo tega postopka pozdravijo aknasto in poškodovano kožo, starejše ženske pa si povrnejo mladostnejši videz, brez gubic. Zaradi uporabe samih naravnih sestavin postopek nima stranskih učinkov, poleg tega pa je še neboleč in prijazen vaši koži.

Studio Jonca uporablja sodobno tehnologijo, zaradi česar je postopek hiter in neboleč, rezultati pa so vidni v zelo kratkem času. Postopek je primeren za predel obraza, vratu, ter dekolteja. Postopek bodo opravili izredno hitro in kvalitetno.