Če se vsaj malo gibljete v zobozdravstvenih krogih, potem ste verjetno že slišali za ime Lea Bukovac. Gre za vrhunsko strokovnjakinjo s področja zobozdravstva, ki je študij končala na ljubljanski medicinski fakulteti, po pripravništvu pa dela v različnih ordinacijah. Če vas zanima še več podatkov o tej zobozdravnici, kliknite spletni naslov https://dentalnozdravje.com/doktorji/ in preberite več o njej.

Lea Bukovac

 

Lea Bukovac in David Debevc bosta z veseljem poskrbela za vaš nasmeh ali vrnitev tega. Resnično veliko ljudi ima namreč težave z zobmi in še dobro, da obstajajo ljudje, ki so temu poklicu posvetili življenje. Lea Bukovec da veliko na medčloveške odnose, zato se pacienti radi vračajo k njej. Pa ne le zaradi njenega odnosa, temveč tudi opravljenega dela, ki ga zdravnica opravlja vestno, hitro in profesionalno. Če si želite lep nasmeh ali zgolj kakšnega od posegov oziroma popravkov v ustni votlini, je Lea Bukovac pravi naslov, saj vas bo obravnavala individualno, se posvetila vam in vašemu počutju, hkrati pa poskrbela še za bleščeče zobe.

Skupaj z Davidom Debevcem sta tudi priznana zobozdravnika, o katerem lahko več preberemo tudi na zgoraj omenjeni spletni strani Dentalno zdravje. Žal je še vedno tako, da zdravju ustne votline posvečamo premalo pozornosti, saj so zdravi zobje odraz zdravja celotnega telesa. Že od malega jih je treba redno in vestno negovati, zato je prav, da o ravnanju z zobmi podučimo že majhne otroke. Le tako bodo ustno higieno vzeli kot del vsakodnevne rutine in jim je zato ne bo težko opravljati. Lea Bukovac sicer poskrbi tudi za majhne otroške zobke, pri čemer se posveti temu, da se otroci v njeni ordinaciji počutijo dobro, da se je ne bojijo in da od nje odidejo z nasmeškom na obrazu. Gre namreč za pravo strokovnjakinjo s področja zobozdravstva, hkrati pa za toplo osebo, ki ji je mar, kako se njeni pacienti počutijo.