Natikači Crocs so fenomen v svetovnem merilu. Blagovna znamka brez omembe vredne zgodovine in tradicije je v desetletju obstoja že osvojila srca uporabnikov po vsem svetu, danes pa jih najdemo v praktično vsaki družini. Nekaj je gotovo na tem, sicer takšne priljubljenosti ne bi mogli pričakovati – obstajajo torej dobri razlogi za to, da Crocs obutev najdemo skoraj v vsaki družini.

crocs

En razlog je že ta, da je ponudba Crocs čevljev izjemno pestra. Najbolj znani so seveda znameniti Crocs natikači, ki so z naskokom najbolj prepoznaven izdelek te blagovne znamke. A še zdaleč to ni vse, kar najdemo v ponudbi znamke Crocs. Čeprav so osnovni natikači lahkotni, vsestranski in v vsakem primeru zelo udobni, imamo na voljo še nekatere druge izvedbe, ki so še bolj prilagojene za določene pogoje. Crocs japonke so na primer idealna izbira za uporabo v poletnem času in na morju, saj so še bolj minimalistične, povsem odprte in prav tako udobne kot običajni Crocs natikači, na voljo pa so tudi Crocs sandali, ki se prav tako dobro obnesejo na morju – še posebej radi imajo te izdelke otroci. V slabšem vremenu pridejo v poštev dežni škornji Crocs, nekateri so izdelani celo za sneg.

Poleg klasičnih Crocs izdelkov iz gumijaste pene pa najdemo pod to blagovno znamko še razna zanimiva obuvala, ki prav nič ne spominjajo na prepoznavne natikače. Znamka namreč ponuja tudi bolj formalna obuvala, običajne čevlje, tudi kakšne bolj elegantne čevlje za svečane priložnosti. Tako raznolike ponudbe morda ne bi pričakovali od znamke, ki je znana po preprostih penastih natikačih.

Nobeno presenečenje torej ni, da bomo Crocs obutev našli v skoraj vsaki družini. Široka ponudba namreč zagotavlja, da je možno pod znamko Crocs najti vsaj en par obutve, ki bo kot nalašč za vsakega družinskega člana, obutev pa je na voljo tudi v manjših številkah, primernih za najmlajše uporabnike. Ne bo se zgodilo, da med obuvali Crocs ne bi našli idealnega para za vsakega družinskega člana, čisto možno pa je, da si bo kdo poleg obutve zaželel še drugo opremo – tudi pri tem morda lahko pomagajo izdelki Crocs, saj pod to znamko najdemo tudi razne dodatke.