Želite izvedeti več informacij o  vseh vrstah orodja? Obiščite spletni blog: www.proficenter.si/blog in izvejte vse, kar vas zanima o ročnem ter drugem orodju. Na blog se objavljajo debate kateri proizvajalec je boljši, katero orodje je bolj trpežno in dlje vzdržljivo. Blog vam ponuja novice s področja akumulatorskega ročnega orodja, ter s področja profesionalnih ključev. Izvedeli boste tudi novice o varilnih aparatih in agregatih, svetovali pa vam bodo tudi na kaj biti pozorni ob nakupu le teh.

blog

Na blog je objavljena tema o proizvajalcu orodja Makita, ki je na svetu priznan izdelovalec naprav z akumulatorskim napajanjem. Veljajo za enega najboljših proizvajalcev saj jim kakovost njihovega orodja pomeni zelo veliko. Njihovo orodje je zelo zanesljivo, ter cenovno dostopno tako za navadne uporabnike kot za profesionalce. Japonsko podjetje je tako odlično prav zato, ker odpravijo še tako majhno napako, ki jo opazijo preden izdelek doseže trg ter uporabnike. V ponudbi imajo 1000 različnih kosov orodja proizvedenega v ogromnih količinah. Nekaj od bolj priljubljenih kosov orodja so: udarni vijačniki, kotne brusilke, sesalniki ter motorne žage lahko pa kupite set orodja Makita, ki vas bo stal 1.139€ in postanite pravi mojster. Na blog so objavili tudi članke za orodje Unior, ki je prav tako poznana in na trgu močno uveljavlena znamka ročnega orodja. Podjetje Unior prodaja različne komplete ročnega orodja. 94-delno garnituro lahko kupimo že za malo manj kot 100€. Poleg tega lahko kupimo tudi različne omare ter vozičke s katerimi orodje lažje premikamo tja kakor ga rabimo, orodje pa seveda pri tem ostane lepo pospravljeno.

Naslednje podjetje, ki so ga omenili v članku za blog pa je Japonsko podjetje HITACHI Ltd, ki je bilo ustanovljeno leta 1910. Nikoli si niso predstavljali, da se bo njihova znamka tako močno razširila po celem svetu. Njihovi izdelki so uporabljeni pri jederskih reaktorjih, v ladjedelnicah, industrijskih napravah ,termo elektrarnah in celo robotih. Zaupanje v znamko je tako veliko, da se pojavljajo celo v medicinjskih napravah. Če želite izvedeti več pa le pogumno obiščite njihov blog.