Podjetje Beautybreak vam omogoča postopke, kot so epilacija, depilacija, strojna limfna drenaža, kavitacija ter japonsko metodo za oblikovanje obrvi.

Epilacija je metoda za trajno odstranjevanje dlak na vašem telesu, Beautybreak vam punuja epilacijo po celem vašem telesu ali pa kateri koli del, ta proces se dela z laserjem ter ne boste čutili skoraj nič. prvo namažejo kremo in nato grejo počasi po vašem telesu z medicinskem laserjem.

Epilacija

Depilacija je podobno kot epilacija, razlikujejo se, tako da depilacija uporablja vosek in trak, epilacija pa uporablja medicinski laser. Pri depilaciji namažejo vosek  na vašem telesu nato ga pokrijejo z trakom, ki se ga kasneje odstrani in na njim ostanejo dlake iz vašega telesa.

Beautybreak ima tudi strojno limfno drenažo, ki je postopek s katero lahko pomagajo pri bolečinah gibljivosti in utrujenih mišicah. Limfna dreneža pospeši delovanje limfnih žlez. Uporablja se tudi pri odstranjevanju celulita ali pa pri zmanjševanju debelosti ter za splošno regulacijo tkiva.

Kavitacija z vakumsko kavitacijo je narvni postopek, ki nastane pod vplivom nizkofrekvenčnega ultrazvočnega valovanja. Najprej vam izmerijo obsega telesa, ki bo obravnavan. Terapija se izvaja s krožnimi gibi preko izbranega dela telesa. Terapija se zaključi z še enim izmerjenem vašega telesnega obsega. celotna terapija traja okoli 40 minut, odvisno od velikosti predelave ter debeline maščobnih oblog. Priporačeno je več terapij če hočete viditi boljše rezultate.

Beautybreak vam ponuja tudi Japonsko metodo oblikovanja obrvi. Oni imajo strokovnjake za taka dela, zato se lahko prepričani, da bo vaša terapija narejena kvalitetno in precizno, ter imeli boste naraven videz. Ena terapija vam bo trajala nekje od 1 leta do 2 leta. Po nekaj letih se vam začnejo luščit, ko se vam to dela lahko greste nazaj in si spet vzemite to isto terapijo.

Zato se odločite za Beautybreak saj vam omogoča vse in vse kvalitetno.